Webwinkelkeur

Lid van WebwinkelKeur

Klanttevredenheid is voor ons het aller belangrijkste. Daarom is koopjezonnebrillen.nl aangesloten bij WebwinkelKeur, een keurmerk voor veilig en vertrouwd online kopen. WebwinkelKeur controleert niet alleen of wij voldoen aan de wetgeving, maar ook of belangrijke informatie duidelijke wordt vermeldt in onze webshop.

Is een webwinkel aangesloten bij WebwinkelKeur dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop die een veilige betaalomgeving aanbiedt, wij hebben ingestemd met de gedragscode van het keurmerk en nemen eventuele klachten serieus. Deze klachten zullen wij correct en snel afhandelen.

 

Uw mening telt

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u enkele dagen later van WebwinkelKeur per e-mail een uitnodiging om uw ervaring met onze webshop te beoordelen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief, worden volledig transparant op onze website gepubliceerd. Wij horen graag van onze klanten en proberen hierop onze dienstverlening te verbeteren, laat uw mening horen wij zien uw review graag tegemoet!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen